Sztárok

Rubint Réka még sosem főzött ilyen szexin

Az Alakreform királynőjét sokszor láttuk már a tűzhely körül tüsténkedni, de ennyire szexi még sosem volt.

Rubint Réka elképesztő alakját szerencsére nap mint nap megcsodálhatják a rajongók, ihletet és erőt nyerhetnek a kitartó fogyókúrához, ráadásul a fenekével hódító Rubint Réka rengeteg ötlettel látja el őket, hogy mit főzzenek, hogyan egyenek, de a tegnapi Facebook-posztja mindennél nagyon löket lehet. Ugyanis ennyire szexin még sosem főzött, ergo a pasik nyálat csorgatnak az ételre és Rubint Réka a férjét is folyamatosan elvarázsoló dekoltázsára, a hölgyek pedig láthatják, hogy mi lesz a kitartó munka eredménye.

Ez a Yamamay darab hogy tetszik nektek?Az Árkád bevásárlóközpontban, a Yamamay üzletében még több varázslatos fehérneműt találtok:www.arkadbudapest.hu/uzlet/346Yamamay Budapest

Szerző: Rubint Réka oldala2015. december 17.

Rubint Réka korábban is töltött már fel főzős fotót, de azok inkább extra cukik voltak, mintsem ennyire durván falkaparósak!

Készülnek a finomságok????Ilyen szorgos kis kezekkel a főzés is könnyebb❤️❤️❤️#myson #cooking #cook #home #lovehim

Szerző: Rubint Réka oldala2015. december 13.

A mai vacsora elkészítésében szuper kis segítségem volt❤️❤️❤️Legyen szép estétek!????#myson #wearetogether #lovehim #evening

Szerző: Rubint Réka oldala2015. december 7.

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top