Sztárok

Ábel Anita kislánya kiköpött édesanyja

Ábel Anita címlapon mutatta meg családját, kislánya pedig épp úgy néz ki, mint egykor a színésznő.

Ábel Anita családja nemrég egy cuki négylábúval bővült. A legújabb Meglepetés magazin címlapján pedig már Shíva Hópihe is rosszalkodik Ábel Anita édes kislánya és a családot átölelő édesapa, Krisztián mellett. A magazinban a korábban esküvői ruhában pompázó Ábel Anita elmesélte, hogyan készülnek a karácsonyra, valamint kislányáról, Lucáról is szó esett.

“Mindenki azt mondja, hogy Luca nagyon hasonlít rám, de szerintem nagyon sok van az édesapjából is. A szeme és a nézése tiszta Krisztián!” – mondta Ábel Anita a lapnak. A színésznő egyébként azt mondja, hogy nem túl szigorú szülő, hiszen csak azt várja el kislányától, hogy saját maga körül rendet tartson.

“Nagyon fontos, hogy egy kislány már most törődjön a környezetével és a külsejével. A sportban kitartásra biztatom és arra is nevelem, hogy nem kell pánikba esni, ha nem minden úgy sikerül, ahogy eltervezte. Fontos, hogy érezze a bizalmunkat, és tudja azt, bármi történik vele, mi mindig mellette állunk.”

Jó reggelt❤️ a Meglepetés magazin karácsonyi duplaszámának a címlapján a családom és én????????benne egy kis olvasni való ró…

Szerző: Ábel Anita hivatalos rajongói oldal2015. december 18.

A hasonlóság pedig szerintünk tökéletesen egyértelmű, minden porcikában:

Ábel Anita kislánya kiköpött édesanyja

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top