Sztárok

Palácsik Lilla ultra szexi Leia lett

Az egész világ Star Wars lázban ég, így a modellnek felcsapott Palácsik Lilla sem hagyhatta ki ezt a szettet.

Vajna Tímea húga, Palácsik Lilla mindig dögös, de Leia hercegnőként egyszerűen falnak vezet minden pasit. A heti Star Wars-őrület most egyébként mindenkit megviccel, és hírességeink másik galaxisban érzik magukat: posztolnak furcsa frizkós Star Wars-fotókat, mint Claudia is, de Palácsik Lilla nemcsak egy, hanem egyenesen két hercegnő bőrébe bújt. Az egyik Leia, a másik pedig Padmé, akiknek a fegyverét is kipróbálta, de szerintünk Leia szerelése hangulathoz illőbb.

One week left???????????? #starwars #starwarspremier #theforceawakens #cantwait #starwarstheforceawakens

Lilla Palácsik (@lillapalacsik) által közzétett fénykép,

Itt pedig, egy másik szerelésben, Darth Vader és a sötét oldal ellen lép fel. Még narancssárga műanyag fegyvere is van. #tökmenő

Itt közelebbről is megmutatja:

@sugarbirdofficial #sugarbird #starwars @starwars #sugarbirdstarwars

Lilla Palácsik (@lillapalacsik) által közzétett fénykép,

A fegyvert egyébként valószínű, hogy ettől a fehér vödörfejűtől kérte kölcsön a bombázó Palácsik Lilla, miután “kimozgólépcsőzte magát” a négyes metrónál…

Még extra dögös magassarkút is húzott, miután leért a lépcsőn… Nagyon kemény! Bármelyik hadsereget egy pillanat alatt földre terítené.

⭐️Star Wars Craziness⭐️ @sugarbirdofficial #sugarbird @starwars #starwars #sugarbirdstarwars

Lilla Palácsik (@lillapalacsik) által közzétett fénykép,

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top