Sztárok

Kis Grófo először mutatta meg teljes családját

Kis Grófo nagyon ügyel arra, hogy tisztes távolságból ismerhesse a közönség a családját, most azonban kivételt tett, és legkisebb fiát is bemutatta.

A kecskékkel jó barátságot ápoló mulatóskirály az Aktívnak mutatta be egész családját. Mivel legkisebb fiát még csak hírből ismerhetik a nézők és rajongók, összeszedtünk néhány gifet, amin eszméletlen cuki a legkisebb Grófo. Kis Grófo a karácsonyi szokásaikról is mesélt, mint mondja, ők mindig együtt díszítik a fát szüleinél és otthon is.

Kis Grófo először mutatta meg teljes családját

A fadíszítés után pedig jön a rengeteg étel. “Karácsonykor nálunk nincs fogyókúra, az biztos, bár amúgy sem tudom betartani, bármit mondatnak, karácsonykor meg sem próbálom” – mondta Kis Grófo nevetve az Aktívnak.

Kis Grófo először mutatta meg teljes családját

Kis Grófo, aki sosem viszi haza munkáját, azt is elmesélte, hogy minden karácsonyi szokást szeretnének továbbadni a kicsiknek, így azt is, hogy ameddig csak lehet, meglepetéssel és vakozással teli legyen az ünnep. “Minket elbújtattak a szüleink a mosdóban, és csak az után jöhettünk ki, miután már a Jézuska elhelyezte az ajándékokat. Mindig izgalmas volt. Így neveljük őket mi is.”

Kis Grófo először mutatta meg teljes családját

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top