Sztárok

Friss kép: Harry herceg autókázni vitte György herceget

A királynő éves karácsonyi ebédjére érkezett Harry herceg az unokaöccsével, György herceggel.

Régen láttunk már képet Harry hercegről és a György hercegről, akikről most helyes friss fotók jelentek meg a neten.

Az idén kétéves György herceg komoly nagyfiúként ül az autó hátsó ülésén, és állítólag a nagybátyjával együtt akart autókázni, ezért nem egyből a Buckingham-palotába mentek, hanem egy kis kitérőt tett a sofőr.

http://theroyalweekly.com/post/135314583022/duchess-news-files-on-twitter-princeharry-and

A királynő ebédje hivatalosan is megnyitja az uralkodócsalád ünnepi időszakát, ahová II. Erzsébet mindenkit elvár. Az érkezéskor jól látszott, hogy a György herceg mellett ülő Katalin hercegné ünnepi piros ruhát viselt, a kis herceg pedig szintén elegáns ruhácskát kapott.

Friss kép: Harry herceg autókázni vitte György herceget

Vilmos herceg korábban azt nyilatkozta, hogy a kisfia nagyon eleven, mint egykor az öccse, és ezért nagyon jól megértik egymást. A Big Issue-nak adott interjúban a leendő uralkodó így fogalmazott a karácsonyi tervekről: “György biztosan olyan életvidáman ugrándozik majd, mint egy nyúl. Ha karácsony este lesz időm aludni, már az jó hír lesz.”

Harry herceg azonban tudja, hogy nyugtassa le egy kicsit az eleven unokaöccsét: gyakran játszik vele, elviszi várost nézni, hogy az eleven forgatag lefárassza egy kicsit.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top