Sztárok

Négy hete ugyanabban a ruhában van Ördög Nóra

Állítólag ennek így kell lenni, és amúgy is, Ördög Nóra ruhája játékosságot tükröz.

Mivel A Kocka című játék nem a műsorvezetők csillogásáról szól, ezért felesleges is lenne több ruhában feltűnniük, hiszen akkor arról írnának a lapok. Ez lehet a külföldi kitalálók gondolata…

De amikor egyetlen szettben látja több héten keresztül a mindenkinek örömhírrel szolgáló Ördög Nórát az ember, akkor is fennakad a szeme. Mint utóbb kiderült, ez egy koncepció része, ráadásul a magyar “Kocka-divat” még színesebb is, mint a külföldi társaké, ráadásul az angolok sokkal több ideje nem cseréltek ruhát.

Négy hete ugyanabban a ruhában van Ördög Nóra

Holdampf Linda, a műsor stylistja mesélte el, hogy mi alapján választották ki az Afrikát is megjárt Ördög Nóra szettjét.

“Ebben a műsorban a Kocka, a küzdelem, a játékos az, aki fókuszban van, a műsorvezető ruhája nem hangsúlyos, mint egy nagy show-műsor esetében. Éppen ezért koncepció a külföldi évadokban is, hogy a műsorvezető megjelenése, ruhája nem változik adásról adásra. Az angoloknál például kilenc évad óta ugyanolyan szürke öltönyt hord a műsorvezető. Mindössze annyi történt, hogy eleinte szürke inget viselt hozzá, ma pedig már fehéret.”

Négy hete ugyanabban a ruhában van Ördög Nóra

Ördög Nóra szettjének kitalálásakor is az volt a fő szempont, hogy neutrális legyen a ruha, és illeszkedjen a műsor látványvilágához. A Kocka díszlete letisztult, a piros és a zöld szín az anyagválasztáskor alapból kiesett, hiszen azoknak a játékban nagyon hangsúlyos szerepük van. Egy semleges, de mégsem unalmas szettet álmodtunk meg, a felsőnek az érdekes kivágással van egyfajta játékossága.”

Erről a fotóról pedig kiderül, hogy nagyon találó ez a nadrág Ördög Nórának, mert halkan hadarva lökjük oda, hogy nagyon jól áll neki, hátulról is.

Négy hete ugyanabban a ruhában van Ördög Nóra

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top