Sztárok

Király Viktor újra a The Voice döntőjében énekel

Király Viktor ismét egész Amerika és ezzel együtt a világ előtt fog énekelni, ráadásul ismét élőben a The Voice színpadán.

Király Viktor, aki dallal kíván mindenkinek boldog karácsonyt, éppen néhány héttel ezelőtt esett ki a The Voice élő adásaiból, de ma este, magyar idő szerint szerda hajnalban újra színpadra áll, ráadásul a döntőben egy közös produkció erejéig. Apró hazánk nagy büszkeségének az elmúlt pár hétben nagyot fordult az élete. Király Viktor vörös szőnyegen pózolt, meghallgatásokra és fellépésekre járt, ráadásul legnagyobb kedvenceivel találkozhatott.

“Még mindig nem hiszem el, hogy ennyi minden történt velem az utóbbi pár hónapban. Soha nem gondoltam volna, hogy szelfizek Adammal és hogy valaha a mentorom lesz a The VOICE című műsorban. Hihetetlen. Holnap este van az utolsó adás. Ha tudjátok, nézzétek meg, én is benne leszek.”

Woooow! I still can't believe all of this happened to the past few months of my life. Never in a million years would…

Szerző: Viktor Király2015. december 14.

Ráadásul Király Viktor nem csak egykori mentorával Adam Levine-nel, hanem  Pharrell Williamsszel is szelfizett. A fináléban tehát az énekes újra színpadra lép, és kiderül az is hogy a korábban Király Viktorral egy ringben küzdő Jordan Smith nyeri-e a versenyt.

#VoiceFinale starts now…. Look at my weird face with @pharrell so excited to take a photo with him;-) #ViktorKiraly #happyholidays #TheVoice #pharrellwilliams

Szerző: Viktor Király2015. december 14.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top