Sztárok

Így érték el, hogy Gesztesi Károly mindenképpen megérkezzen az előadásra

Gesztesi Károly kollégái nem szerették volna, hogy megismétlődjön a győri eset, ezért a tettek mezejére léptek.

Gesztesi Károly szerdán nem jelent meg a Győri Vaskakas Bábszínházban, ahol a Bánfalvy Stúdió meghirdetett előadása, a Ma estére szabad a kecó, avagy a londoni szextett így elmaradt, a nézőket hatalmas csalódás érte.

Hogy ez Szegeden ne ismétlődhessen meg A Gesztesi Károlyra szó szerint ráparancsoltak a munkaadói, hogy a péntek esti  előadáson mindenképpen színpadra kell lépnie. De a biztonság kedvéért nem is engedték meg neki, hogy külön autóval vállalja a hosszú utat a fővárosból, mint legutóbb Győrben. Ehelyett mindenki együtt, a turnébusszal ment le Szegedre, így Gesztesire is biztosan számíthattak a kollégák.

Így érték el, hogy Gesztesi Károly mindenképpen megérkezzen az előadásra

“Délután két óra körül indultunk el Budapestről. Busszal jöttünk, Gesztesi is időben a megbeszélt helyen volt. Úgy gondolom, Károly mindent megtett, ami csak emberileg lehetséges, hogy fátylat borítsunk a múltra. Bocsánatot kért a történtek miatt, és a többiek meg is békéltek. Ami történt, megtörtént, de az élet megy tovább, és vannak dolgok, amelyek öltözőn belül maradnak… A társulat egyébként jó hangulatban volt egész úton, és már csak időpont-egyeztetés kérdése, hogy a Vaskakas Bábszínházban mikor pótoljuk az elmaradt előadást mondta el a Blikknek a darab producere, Horváth Csaba.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top