Sztárok

Ganxsta Zolee eltörte egy néző állkapcsát

Ganxsta Zolee fellépőként volt jelen egy céges bulin, ahol a Blikk információi szerint összetűzésbe keveredett egy nézővel.

Ganxsta Zolee eltörte egy néző állkapcsát, miközben egy kecskeméti, logisztikával foglalkozó cég karácsonyi partiján lépett fel írja a Blikk

“Céges buli volt, ahol egy ideig Ganxstáék énekeltek. Hogy mi volt az összetűzés oka, pontosan nem tudni, de egyszer csak Zolee leugrott a színpadról, és behúzott az egyébként pár órával korábban az év emberének megválasztott alkalmazottnak. A férfi földre került. Kihívták a rendőrséget és a mentőket is, de mire kiértek, a zenekart egy hátsó kijáraton kimenekítették a városi sportcsarnokból” – tudatta a lappal egy olvasó, aki ott volt a bulin.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást az ügyben tudta meg a lap.

Keresték Ganxsta Zolee-t, hogy mondja el, mi történt, de nem érték utol. A megvert férfivel beszéltek a lap munkatársai, de nem akart nyilatkozni.

Ganxsta Zolee eltörte egy néző állkapcsát

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top