Sztárok

Katalin hercegné táncmozdulatain mosolyognak

Katalin hercegné és Vilmos herceg minden rendezvényen kínosan érzi magát, amikor megpróbálják bevonni őket a táncprodukciókba. Ez a mostani alkalom sem kivétel.

Egykor igencsak szeretett szórakozni és táncolni Katalin hercegné, akiről egy-két kép is készült, amelyeken önfeledten partizik. Azt persze nem tudni, hogy egyszerűen csak kijött a gyakorlatból, vagy mostanában már csak visszafogott mozdulatokra hajlandó, mindenesetre ez sikerült a legutóbb:

The Duchess celebrates closing a deal over the telephone at #ICAPCharityDay

Kensington Palace (@kensingtonroyal) által közzétett videó,

A neten sokan megjegyzik, mennyire bájos a hercegnő, de azért hozzáteszik, hogy kínosan ügyetlenek a mozdulatai. Rögvest előkerültek a régi táncos pillanatok is, amikor Katalin hercegné Tuvalun beállt a helyiek közé, akik néhány táncmozdulatra megtanították.

Amúgy bárki bármit is mond, valószínűleg nem olyan egyszerű megfeleli a szigorú etikett szabályainak, és közben nagy nyilvánosság előtt, fotósok és kamerák kereszttűzében önfeledten táncolni. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top