Sztárok

Gesztesi Károly kiakasztotta a nézőket

A nézők egyre kevésbé tolerálják, hogy előadások maradnak el Gesztesi Károly miatt.

Hiába várták, Gesztesi Károly nem érkezett meg a Vaskakas bábszínházba, ezért a győriek nem láthatták az előadást, a színész távolmaradása miatt elmaradt a Ma estére szabad a kecó című darab. A közönség pedig nagyon várta az előadást, és többen nagyon meg is haragudtak Gesztesi Károlyra. “A közönség egy része kiment a büfébe, mászkált, amikor visszamentem, olyan nyolc felé, lemondták az előadást. Néhányan bekiabáltak, hogy Gesztesi alkoholista és biztos részeg, de lincshangulat azért nem volt. Helyben elkezdték visszaváltani a jegyeket, amelyért 3900 forintot fizettem” – mondta el a Bors egyik olvasója a lapnak.

Gesztesi Károly kiakasztotta a nézőket

“Szeretném kideríteni, hogy Karcsi miért nem érkezett meg. Holnap Szegeden játszunk, és bízom benne, hogy ott lesz. Nehéz elképzelni ezt a darabot nélküle” – mondta el az előadás producere Horváth Csaba.

“Biztos, hogy elindult a fellépésre, de hogy mi történt vele, fogalmam nincs, ez az egész vállalhatatlan” – jegyezte meg egy neve elhallgatását kérő személy.

Az NLCafé tegnap megtalálta az eltűnt Gesztesi Károlyt, aki szűkszavúan csak annyit mondott: jól van.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top