Sztárok

Miss World: Kiss Daniella megsüketült a kínai utazáson

A Miss World magyar indulója, Kiss Daniella az elmúlt napokban elég rosszul érezte magát, ezt pedig még tetézte egy repülőút is, ami igencsak kellemetlenül ért véget.

A Miss World 2015 magyar lánya elég csúnyán megfázott Kínában, ennek pedig szövődménye is lett. Kiss Daniella a közösségi oldalon szerencsére elég sok mindent megoszt, hogy a rajongók és mi is nyomon tudjuk követni hogylétét. Mint azt korábbról tudjuk, Kiss Daniella első néhány napja nem volt épp felhőtlen, ettől függetlenül nagyon kellemesen telik számára az idő, csupán az internet hiánya és a túlzott klíma okoz neki problémát. Ez utóbbi tehet arról is, hogy a Miss World Hungary nyertese megfázott, és egy repülőút során annyira eldugult a füle, hogy nem is hallott egy teljes napon keresztül.

???? #tianyahaijiao majdnem a világvége ????Köszönöm a gyönyörű szoknyám a http://www.facebook.com/magentaarena – nak! ???? http://www.facebook.com/magentaallee

Szerző: Kiss Daniella2015. december 2.

“Most 5 napos kiránduláson vagyunk, szerdán elrepültünk Pingtanba, ami nem volt egyszerű számomra… Ugyanis említettem, hogy beteg vagyok, és a gépen a nyomáskülönbség és a betegségem miatt bedugult mindkét fülem, és semmit nem hallottam egy napig!” – írta Kiss Daniella a Facebookon. 

Ijedtségre azonban semmi ok, a szexi Kiss Daniella már sokkal jobban van, ugyanis elvitték orvoshoz, és a hallása is rendben van már.

Sziasztok!! ❤️Nagyon sajnálom, hogy ilyen ritkán tudok jelentkezni de csak kevés helyen van internet forrás! ???? Most…

Szerző: Kiss Daniella2015. december 4.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top