Sztárok

4 nap alatt 8 kilót fogyott Varga Viktor

Nem éppen Varga Viktor az az ember, akire ráférni egy kis fogyás. Az énekes azonban négy nap alatt 8 kilót adott le.

Mindez azonban nem volt szándékos, mert Varga Viktor már igazán jól érezte magát a bőrében és esze ágában sem lett volna fogyni. 

4 nap allatt 8 kilót fogyott Varga Viktor

“Mostanában egészen jól néztem már ki, csak aztán jött ez az egy hónapos indiai túra, és ott nem ússza meg az ember betegség nélkül, akármit csinálsz, ott annyira más a mikrobiológiai kultúra” –  mesélte az énekes, aki pedig igazi világutazó, olyannyira, hogy egy ideig Varga Viktornál a külföldi karrierépítés is szóba került.

Rubint Réka, aki ismét műsorvezetőként bizonyíthat, azt javasolta az énekesnek, hogy koplaljon néhány napot, aztán térjen vissza egy normális étkezésre és akkor a jojó-effektusnak köszönhetően hízni kezd majd.

4 nap allatt 8 kilót fogyott Varga Viktor

“Sajnos én már két hete koplalok és nyolc kilót fogytam négy nap alatt” – magyarázta Varga Viktor, aki járt már Indiában korábban is, és úgy tűnik, hogy a betegség sem tántorítja el a további utazásoktól.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top