Sztárok

Ő Homonnay Zsolt új párja

A színházon belül talált új párra a válófélben lévő Homonnay Zsolt.

Közel 20 év házasság után elválnak Polyák Lilla és Homonnay Zsolt útjai, mindezt egy közleményben tudatták a Facebookon még a hétvégén. A Blikk és a Bors is úgy tudja, hogy Homonnay Zsolt máris új párra talált. Bár a kapcsolatuk még az elején jár, de az Operettszínház egyik táncosnőjéhez, Anitához fűzik gyengéd szállak.

Mivel az életünk minden kiemelkedő szakmai és magánéleti történését megosztottuk veletek, fontosnak érezzük, hogy a kevé…

Szerző: Homonnay Zsolt2015. december 4.

“Zsolt már egy ideje az operettszínház egyik táncosnőjével, Anitával randevúzik. Nem titok ez a színházban, valójában mindenki tud róla a környezetükben, így természetesen Lilla is. De nagyon figyelnek arra, hogy ne lássák őket együtt intim pillanatban, ne fogják egymás kezét mások előtt. Tiszteletben tartják azt, hogy ez Lillát rosszul érinti” – mondta a Blikknek egy neve elhallgatását kérő személy, aki azt is elárulta, hogy a nőnek egy kisfia is van.

“Lilla, aki mindent megtett, hogy megmentse ezt a kapcsolatot, nemrég belátta, hogy hiába – mondta a lapnak egy másik közeli ismerős. – Természetesen nem tesz jót a lelkiállapotának, hogy ő is hallja az állandó pletykákat, és tudomása is van arról, hogy férje próbál továbblépni, keresi a boldogságot, és egy másik kolléganővel randevúzik. De Lilla erős nő, mindig is az volt, és nagyon igyekszik, hogy lelkileg megerősödve jöjjön ki a jelenlegi helyzetből.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top