Sztárok

Vilmos herceg megható sztorit mesélt György hercegről

Vilmos herceg egy friss interjúban mesélte el, hogy két és fél éves gyermeke, György, már érti, hogy miről is szól a karácsony, így biztos benne, hogy mindig a leskelődő fia után fog rohangálni december 24-én éjjel.

“Ez lesz az első karácsonyunk kétgyermekes szülőként. De gyanítom, nem lesz nyugodt esténk, mert György most kezdte el megérteni, hogy mi is történik karácsonykor. Szóval már most különösen izgatott. December 24-én szerintem György olyan lesz, mint egy  folyton ugráló kis nyúl. Ha bármennyit is aludhatnék szenteste, az nagyszerű lesz. De természetesen nagyon várom” – mondta Vilmos herceg, aki ritkán ad interjút, most azonban egy Sophia Kichou nevű gyakornok újságíróval kivételt tett.

Megnézem
Összes kép (1)

Mindez nem véletlen. Amikor 2011-ben Vilmos a Centrepoint nevű jótékonysági egyesületnél járt, találkozott az akkor hajléktalanként élő Sophiával. A lány Vilmos kérdésére arról mesélt, hogy nagyon szeretne egyszer újságíróként dolgozni. A trónörökös pedig megígérte, hogyha eléri a célját, akkor ad neki egy interjút. Sophia kitartóan tanult, írása egy olyan angol magazinban fog megjelenni hétfőn, amelyet hajléktalanok készítenek.

Megnézem
Összes kép (1)

Vilmos a Kensington-palotában (ez a herceg családjának londoni otthona – a szerk.) fogadta az újságírót, akinek az apaságról, a házasságáról és a légi mentői munkájáról is beszélt. “Karácsonykor immár György és Charlotte is csatlakozik hozzánk, így megyünk el a misére. Hiszen így vagyunk egy család. A mise után jön az ünnep legérdekesebb része, legalábbis György számára. Ekkor bontja majd ki az ajándékait. Teljesen más a karácsony azóta, hogy gyermekeink vannak. Azt nagyon reméljük a feleségemmel együtt, hogy végre fehér karácsonyunk lesz, mert évek óta nem esett a hó az ünnepekkor” – mesélt az ünnepi terveiről Vilmos.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top