Sztárok

Pokorny Lia: a nőknek kell változniuk

"A férfiak is fognak változni akkor, ha mi, nők hajlandóak leszünk szoknyát húzni. Természetesen a nemünk különböző, de a jogaink azonosak" – nyilatkozta Pokorny Lia a BorsOnline-nak.

Pokorny Lia egy színházi próba szünetében adott a BorsOnline-nak interjút, ahol elmondta: “Annyira szeretjük a nadrágot hordani és azt éreztetni a férfiakkal, hogy sokkal inkább férfiak vagyunk, mint ők, hogy az valami döbbenetes. Aztán meg elvárjuk tőlük, hogy legyenek férfiak. Elvárjuk, hogy: bánj velünk nőként, ugyanakkor meg mi magunk férfiakká tesszük magunkat. Sokkal egyszerűbb lenne magamon változtatni.

A férfiak is fognak változni, akkor ha mi, nők hajlandóak leszünk szoknyát húzni. Természetesen a nemünk különböző, de a jogaink azonosak. Az egyenjogúsítás nem azt jelenti, hogy én férfi lennék. Gyönyörű dolog nőnek lenni, nyilván férfinak is az” – nyilatkozta a színésznő.

Pokorny Lia: a nőknek kell változniuk

Pokorny Liáról írtuk:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top