Sztárok

Párja öltözteti Szabó Zsófit

Szabó Zsófi kétlaki életet él, Nyíregyháza és a főváros között ingázik, hogy párjával, Zsolttal is elég időt tölthessen.

Szabó Zsófiról, aki a kirakatot is megjárta már, mindig is köztudott volt, hogy a ruhák terén is remek ízlése van, főleg azokat szeretjük, amik mélyen dekoltált szexi darabok, de a színésznő a visszafogott eleganciát is élvezi. Az utóbbi időben azonban nem mindig egyedül választ ruhát magának, sokszor úgy öltözik, ahogy párja, Zsolt kéri tőle. A fülig szerelmes Szabó Zsófi ugyanis jelenleg Nyíregyháza és Budapest között ingázva, bőröndből él, hogy több időt tölthessen kedvesével, akinek a családja is vásárolt már a színésznőnek egy csinos ruhát – írja a Best.

Párja öltözteti Szabó Zsófit

“Nem néztem ki magamnak egyszerűen csak ráéreztek az ízlésemre. Bár, főként nadrágot viselek, ez a darab a kedvencemmé válik.” – mondta Szabó Zsófi aki hozzátette, hogy jelenleg a párja a stylistja, egyszerűen azért, mert neki szeretne a legjobban tetszeni. 

Párja öltözteti Szabó Zsófit

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top