Sztárok

Már ekkora a várandós Janicsák Veca pocakja – fotó

Janicsák Veca nemsokára világra hozza első babáját, most pedig megmutatta mekkora nagy az az édes pocak!

Nyáron robbant a hír, hogy Janicsák Veca babát vár. Nem sok fotót láttunk róla azóta sem, korábban ugyanis Janicsák Veca elmondta, nincs joga beleszólni gyermeke jövőjébe, ő inkább szeretné befele és a családjával együtt megélni ezeket a boldog perceket.

“A médiát csak minimálisan engedem be az életünkbe; egyrészt mert ez nemcsak az én magánéletem, hanem a páromé és a kicsinké is. Éppen ezért elhatároztam, hogy nem szeretnék babafotót, azt gondolom, ha majd felnőtt lesz, eldöntheti, hogy szeretne-e szerepelni, vagy sem” – mondta korábban.

Már ekkora a várandós Janicsák Veca pocakja - fotó

A baba miatt egyébként Janicsák Veca őszre tervezett esküvője is elmaradt, amit aligha bánnak párjával, hiszen a kicsi és mamája egészsége volt a fő szempont. A most közzétett fotón Vecának még mindig nincs gyűrűje, ezért szinte biztos, hogy a menyegzővel már megvárják a csemetét is. Az énekesnő egyébként azt is elárulta, hogy fellépései alkalmával érezte, hogy babája mikor unta meg a koncerteket, mert rúgkapált a pocakjában, mikor már elege lett. 

Janicsák Veca is az extra nagy (180×140-es, 540 Literes) babzsákpárnát választotta, részletek itt: www.PopBoy.hu

Szerző: Popboy2015. október 24.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top