Sztárok

Esküvő előtt lelépett Courteney Cox vőlegénye

Már csak az esküvő időpontját kellett volna kitűzni, de Courteney Cox vőlegénye meggondolta magát, és felbontotta az eljegyzését a színésznővel.

Az 51 éves Courteney Cox már az esküvőjére készült Johnny McDaiddel, ezért mindenkit váratlanul ért, hogy a pár szakított. A színésznőről készült legfrissebb fotókon a jegygyűrű helyett csak egyszerű aranygyűrű van az ujján.

Az 51 éves Courteney Coxot elhagyta a vőlegénye

17 hónapja, Courteney Cox 50. születésnapján jegyezte el a Snow Patrol gitárosa, aki féltérdre ereszkedett és egy kis gyémántgyűrűvel kérte meg a színésznő kezét – először Cox kislányától. Coco áldását adta a házasságra, és akkor úgy tűnt, hamar tető alá hozzák az esküvőt is. 

A pár azonban most már beszélő viszonyban sincsen, a zenész visszaköltözött Angliába nem sokkal hálaadás előtt. A TMZ szerint a pár kapcsolata a férfi féltékenysége miatt ment tönkre, mivel úgy érezte, Courteney Cox túl közel került a munkatársához. “Courteney a férjét és az előző barátját is a közös munka során ismerte meg, majd szerettek egymásba. Johnny ettől tartott most is” – idézte a TMZ az egyik ismerőst.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top