Sztárok

Tóth Gabi és Csobot Adél megcáfolták a pletykát

Noha úgy tűnt, hogy viszonyuk nem túl felhőtlen, ma egymás mellett mosolyognak már.

A Sztárban sztár vasárnapi döntőjén az első helyet Gáspár Laci énekelte ki magának, míg Peter Srámek a második, Tóth Gabi a harmadik és Csobot Adél a negyedik helyezést érték el. A pletyka pedig azonnal elindult, hogy a két női előadó, Tóth Gabi és a várandós Csobot Adél nem épp a legjobb viszonyban váltak el egymástól a műsor után.

“Gabi úgy indult neki ennek a versenynek, hogy esélyes lehet arra, hogy eljusson a döntőig, de ő sem számított arra, hogy Gáspár Laci ennyire szórakoztató lesz. A zsűri kritikáját sem mindig fogadta jól, olykor egy kis indulat is érződött a gesztusain és a szavain, és Adéllal sem bánt kesztyűs kézzel” – tudta meg a Bors az egyik stábtagtól.

A szerelméről is énekelő Csobot Adél azonban egyszerre cáfolta, hogy bármi féltékenység is közrejátszott volna kettejük viszonyában.

Fotó: Vadnai Szabolcs Zoltán
Fotó: Vadnai Szabolcs Zoltán

“Nagyra tartom Gabit, örülök, hogy együtt versenyezhettem vele a műsorban. Bennem nincs féltékenység, büszke vagyok a negyedik helyezésre” – reflektált a botladozó Csobot Adél a napilap felvetésére, amit Tóth Gabi is azonnal lereagált.

“Én még kevésbé vagyok rá féltékeny, Adélkának rengeteget segítettem a műsor alatt, tanácsokkal is elláttam. Köztünk semmilyen ellentét sincs, csupán az én nevemmel próbálják címlapra tenni és eladhatóvá tenni” – hangzott a válasz a napilap kérdésre. 

A keddi fotó alapján pedig valóban úgy tűnik, hogy mindkét lány teli vigyorral mosolyog a kamerába, és ha esetleg volt is némi feszültség bennük a verseny okán, az mára már sehol nincs.

Adèllal a Blikk chaten????❤️☺️????????????????????????????????

Szerző: Tóth Gabi2015. december 1.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top