Sztárok

Nagy Nikoletta Rubik-kockának öltözik a Miss Universe világversenyen

Egyedi látvány, az kétségtelen. Nagy Nikoletta merész ruhája az egyik leghíresebb magyar találmányt, a Rubik-kockát hivatott megeleveníteni.

Vajna Tímea ötlete alapján álmodta meg Bódis Boglárka azt a kreációt, amely a Rubik-kockát idézi majd a kifutón. Nagy Nikoletta ma indult Las Vegasba a Miss Universe világversenyre, ahol az univerzum legszebb lánya címért indul.

A kézzel készített bőr body, a marabutollas uszály-szoknya egyedi látványt nyújt, és akkor még nem beszéltünk a kiegészítőkről.

Nagy Nikoletta Rubik-kockának öltözik a világversenyen

A látványos kocka alakú fejdísz és a kis Rubik-kockák csokra emlékezetes élmény lesz, éppen úgy, ahogyan Nagy Nikoletta látványosan dekoltált ruhája is.

“Látva a többi versenyző nemzeti viseletét, azt gondolom, hogy most méltóképpen felvettem velük a versenyt.”

Nagy Nikoletta Rubik-kockának öltözik a világversenyen

Utazás előtt rengeteget foglalkozott a magyar szépségkirálynő azzal, hogy minden részlet a helyére kerüljön. Nagy Nikoletta bőrfeszesítésre járt, angolórákat vett, és Vajna Tímea segítségével azt is kiválasztotta, hogy milyen cipőket és ruhákat vigyen magával.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top