Sztárok

Konyhafőnök Junior: Csabi és Ádám egymásnak estek

Összecsapnak a viharfelhők a ma esti Konyhafőnök Junior adásában. Csabi és Ádám majdnem ölre mennek.

Ismét kétfős csapatokban kell bizonyítaniuk a Konyhafőnök Junior harcos kedvű versenyzőinek, akik már egy karnyújtásnyira vannak a finálétól. Míg tegnap a szusikészítéssel gyűlt meg a csapatok baja, addig ma egy torta összeállítása adja fel a leckét. Különösen a sárga csapatnak, vagyis Ádámnak és Csabinak.

A két fiú ugyanis már a tészta összeállításakor hangos szóváltásba keveredik, s bár Ádám a konyhafőnök, Csabi is mindvégig az igazát fújja. “Nem lesz jó a piskóta, először ezt bele kellett volna keverni, ezt fogd már föl!” – harsogja Csabi, míg Ádám higgadtan a saját útját próbálja követni. A két fiú sehogy sem jut közös nevezőre. “Nem úgy csinálja a tésztát, ahogy én csinálom, és ahogy teszteltem, hogy finom… Hanem másképp, amivel nem lesz olyan jó. Nem tud olyan nagyra nőni a piskóta például, azért vitatkoztam vele olyan sokat” – mondta Ádám, aki folyamatos szócsatában készítette el Csabival közösen a mini csokitortákat. Hogy Bernáth József és a többi zsűritag tetszését mennyire nyerte el a két fiú desszertje, kiderül a mai adásból.

Konyhafőnök Junior: Csabi és Ádám egymásnak estek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top