Sztárok

Lilu mást talált, mint akit keresett

Kedden este ismét újabb családtagok találnak egymásra a Keresem a családom című műsorban.

Az RTL Klub dokumentarista jellegű műsorában ezúttal Csordás Mihályné Irén története is megelevenedik. A móri asszony édesapját keresi, aki későbbi, új családjával Svájcba disszidált. Irén, aki igazi szerelemgyerek volt, végül nevelőszülőkhöz került, mivel édesanyja nem tudott úgy gondoskodni róla, ahogy szeretett volna. Később lehetősége adódott, hogy édesanyjával találkozzon, ám édesapjával ez a találkozás sosem valósult meg. Irén a múlt sérelmeit félretéve most szeretné megtalálni édesapját. A Keresem a családom kedd esti epizódjában Lilu így Svájcban kezdi meg a kutatást.

Lilu mást talált, mint akit keresett

“Ezúttal St. Gallenben folytattuk a kutatást, amire svájciasan szólva a legjobb szó, hogy tüchtig kisváros. Patinás házakkal, letisztult városképpel, tehenekkel és sebesen robogó gyorsvonattal. Szavakkal is nehéz leírni, hogy milyen érzés ezeket a dimbes-dombos utcákat szelni, kezemben a múlt – az emlékek bőröndje – egy titokzatos részletével. Különösen szép emlékeket őrzök erről a forgatásról, hiszen bár Irén az édesapját kereste, végül egy másik családtagját sikerült megtalálnunk. Történetük teret és időt leküzdve az egész stáb szívét megmelengette” – árulta el Lilu, aki rengeteget utazott a Keresem a családom műsorvezetőjeként.

Lilu mást talált, mint akit keresett

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top