Sztárok

A terhes Csobot Adélért aggódtak a balesetnél

Egy pillanatra megfagyott a levegő, amikor Csobot Adél utoljára besétált a Sztárban sztár színpadára. Mutatjuk, mi történt.

Az eredményhirdetésnél Tilla először Csobot Adélt hívta a színpadra, aki lelkesen sietett le a lépcsőn. Egy pillanatra azonban úgy tűnt, hogy hatalmasat esik, amikor a magas sarkú cipőjében elvesztette az egyensúlyát.

Terhes Csobot Adélért aggódtak a balesetnél

Galériánkra kattintva mutatjuk a jelenet kockáról kockára:

Megnézem
Összes kép (1)

A várandós Csobot Adél ráijesztett ezzel a közönségre, és igazi szerencse, hogy nem lett komolyabb baj ebből a kis balesetből. Később az NLCafénak csak annyit mondott az énekesnő:
“Nem szeretnék a babáról beszélni, de köszönöm, jól vagyok.”

Az énekesnő csakis a Sztárban sztárról szeretett volna beszélni, bár a műsor utáni felhajtásban mindenkire csak kevés ideje jutott.

“Bíztam benne, hogy sikerül jobb helyezést elérni, de ennek is rettenetesen örülök. Szuper volt, hogy itt lehettem, és köszönöm mindenkinek. Az, hogy beleénekeltem Bencét, ott jött a színpadon, spontán dolog volt. Ilyen, amikor az ember szerelmes.”

Terhes Csobot Adélért aggódtak a balesetnél

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top