Sztárok

Gáspár Laci: ezért győztem a Sztárban sztárban

Közvetlenül a Sztárban sztár eredményhirdetése után Gáspár Laci még mindig nem tudta elhinni, hogy ő kapta a trófeát. Elmondta, mennyit jelent neki a díj.

A Sztárban sztár győztese sokak kedvence volt a műsor elejétől kezdve, és azoknak lett igazuk, akik az első adások után borítékolták a végeredményt. Gáspár Laci sírva örült, amikor végül megkapta a 2015 év legsokoldalúbb előadója címet és az ezzel járó kis trófeát. Később a nagy ünneplés közepette néhány mondatot mondott az NLCafénak is.

“Remekül vagyok, fel vagyok dobódva, fel vagyok frissülve” – mondta, és már nyoma sem volt annak, hogy Gáspár Laci besokallt, mivel a műsorban már túl sokszor kellett nőnek öltöznie. Noha múlt héten már kiderült, hogy a nézőktől ő kapta a legtöbb szavazatot, az énekes nem merte ezt komolyan venni.

“Nem mertem rá számítani, mert nem szabad beleélned magad, akkor rosszabbul esne, ha mégsem nyersz. Azt gondoltam, hogy legyen úgy, ahogyan a közönség akarja. Azt mondtam magamban, hogy akkor akarok én nyerni, ha a közönség akarja, és egyébként ez nagyon jó érzés, az a legjobb benne, hogy a közönség velem volt és velem van. Ennél jobb érzés nincs” – ismételgette Gáspár Laci euforikus állapotban.

Fotó: Vadnai Szabocsl Zoltán
Fotó: Vadnai Szabolcs Zoltán

A zenésznek élőben drukkolt a lánya, de nem tudott ottmaradni az édesapjával ünnepelni.

“Hú, a lányom nagyon örült, nem tudtunk rendesen beszélni, mert ugye reggel neki iskola van, de hát láttam az arcát, hogy mennyire odavolt. Akkora őrület volt körülöttem, hogy alig tudott odajönni, csak egy-két ölelés fért bele, de nagyon örült. Ő és a feleségem is, anyukám is, kisfiam is, mindenki nagyon örül.”

Fotó: Vadnai Szabocsl Zoltán
Fotó: Vadnai Szabolcs Zoltán

Gáspár Laci a műsor eleje óta többször is elmondta, hogy végig érezte a közönség határtalan szeretetét, és azt, hogy minden visszajelzéssel egyre erősebb lesz. Ahogy korábban mesélte, maga sem hitte, hogy ekkora erőt adnak majd neki.

Fotó: Vadnai Szabocsl Zoltán
Fotó: Vadnai Szabolcs Zoltán

“12 kilót fogytam. A hozzászólásokból és az üzenetből azt veszem le, hogy nagyon értékelte ezt is a közönség, talán ezért győztem Írták, hogy látták, hétről hétre nemcsak zeneileg készültem, meg a dalokra, hanem hogy én tényleg maximalista voltam magammal szemben más téren is.”

Mindez pedig látványos változást hozott az énekes életében. Minél többen dicsérték a Sztárban sztár alatt, Gáspár Laci annál keményebben edzett, és annál jobban akart teljesíteni a színpadon.

Fotó: Vadnai Szabocsl Zoltán
Fotó: Vadnai Szabolcs Zoltán

“Ha hiszitek, ha nem, én hétfőn, kedden és szerdán, csütörtökön és pénteken reggel elmentem edzeni, minden reggel. Volt, amikor hatkor keltem, és elmentem, mert nagyon rossz érzés volt az hogy az első héten felálltam, a színpadra léptem és nagyon túlsúlyos voltam. Például, Michael Jacksonként is nagyon nagyon rossz érzés volt, hogy akkor én ezt most hogy fogom végigtáncolni, és már akkor elkezdtem nagyon erőteljesen edzeni, és aztán nem hagytam abba. És ezek után sem fogom abbahagyni, azt gondolom, hogy nekem a Sztárban sztár mindenféle téren nagy lökés volt, nagyon nagy erőt adott ebben is. Most már megszoktam, és erről nem akarok leszokni, tehát ugyanúgy fogok járni edzeni. Hiányozni fog a Sztárban sztár, és attól, hogy legalább reggel ugyanúgy felkelek korán, és elmegyek edzeni, legalább megint úgy fogom érezni, hogy a Sztárban sztárba vagyok.”

Azt, hogy mennyire örült Gáspár Laci a győzelmének, a galériánkra kattintva megnézheted:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top