Sztárok

Friderikusz lebuktatta Berki Krisztiánt

Az Összezárva Friderikusszal adásában nem egyszer felidegesítette a műsorvezetőt Berki Krisztián. De Friderikusz végül kiderítette Berki titkát.

Meglehetősen higgadtan fogadta Friderikusz Sándor kritikáit Berki Krisztián, sőt minden kérdésre őszintén igyekezett válaszolni, még ha ezzel nem is vívott ki nagy elismerést. Olyannyira őszintére sikerült a beszélgetés, hogy Friderikuszt kikészítette Berki, ezért egy időre a műsorvezetőnek félre kellett vonulnia, hogy lehiggadjon.

Amikor például Berki Krisztián elsírta magát, mert az édesanyjával való kapcsolatáról kérdezgette őt Friderikusz, az viszont egészen más hangulatú jelenet volt. 

Ahogyan a műsorvezető faggatózása, hogy honnan van Berki Krisztiánnak pénze, szintén egy másik oldaláról mutatta be Friderikusz vendégét.

Mindezt Friderikusz Sándor azzal összegezte reggel, hogy megfejtette Berki Krisztián titkát. Szerinte egyszerűen kettős személyiségről van szó, aki fél megnyílni, és másnak mutatja magát a külvilágnak, mint amilyen valójában. Berki Krisztián pedig ezt nem is tagadta, sőt mi több, a szeretetéhségével magyarázza mindezt.

Maga Berki Krisztián pedig így összegezte az Összezárva Friderikusz műsorát: 

Zárkatársam, Friderikusz – avagy két profi nem mindennapi házibulijaSándor leszedte rólam a celebmázt, amit a bulvármé…

Szerző: Krisztian Berki #aberki2015. november 29.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top