Sztárok

Sztárban sztár: megvan a győztes!

Hónapok óta versenyeznek a magyar énekesek az év legsokoldalúbb előadója címért, és ma este kiderült, ki a közönség kedvence.

Négy versenyző maradt a Sztárban sztár utolsó adására: Tóth Gabi, Csobot Adél, Gáspár Laci és Peter Srámek.

Miközben a verseny alatt Csobot Adél sokan szapulták, hogy érdemtelenül került a döntőbe, és hogy ha nem lenne terhes, Csobot Adélnak esélye sem lenne a győzelemre, a döntő előtti adásban már a nézők is megenyhültek, még Adél sem számított arra a sok pozitív visszajelzésre, amit kapott.

Sztárban sztár: megvan a győztes!

Vele ellentétben például Gáspár Laci, aki 11 kilót lefogyott, hogy a legjobbat hozza ki magából, és minden produkció előtt biztosra vette, hogy semmi sem sikerül majd neki, minden alkalommal fürdőzhetett a dicséretekben.

Sztárban sztár: megvan a győztes!

Ahogyan a sokszor felismerhetetlen Tóth Gabi teljesítményét is kiemelkedőnek tartotta a zsűri, és a közönség egyike kedvence volt a versenyben végig, és ha sírtunk Tóth Gabin, ha nevettünk, mindig ugyanazt a színvonalat hozta.

Sztárban sztár: megvan a győztes!

Peter Srámek részeg titkárnős produkciójáig nem nyerte el a zsűri tetszését, de akkor azt mondták rá: megérkezett a műsorba. A teljesítménye egyre jobb és jobb lett, ahogyan a magyar is napról napra jobban megy az énekesnek.

Sztárban sztár: megvan a győztes!

Négyük közül múlt héten Gáspár Laci nyerte volna a versenyt, másodikként Peter Srámek, majd Tóth Gabi és végül a várandós Csobot Adél lett volna a sorrend. Végül a nézők szavazata alapján a Sztárban sztár 2015 év legsokoldalúbb előadója címet  Gáspár Laci nyerte, Peter Srámekkel szoros versenyben. 

Gáspár Laci az egymilliós nyereményét a daganatos gyerekeknek ajánlotta fel.

Sztárban sztár: megvan a győztes!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top