Sztárok

Szándékosan változtatott Ördög Nórán a TV2

"Beszürkült Ördög Nóra" – mondják a Kocka című vetélkedő nézői. Mindez pedig nem véletlen húzás a TV2 részéről.

Arany cipő, fehér felső és szürke nadrág. Csakis ilyen ruhában láthatják a nézők Ördög Nórát. Pedig hozzászoktunk már, hogy egy-egy műsorvezető minden adásban újabb és újabb látványos ruhában jelenik meg a forgatáson. Ördög Nóra  azonban mindig ugyanabban a szettben vezeti a Kocka című vetélkedőt írja a Bors.

“A külföldi évadokban is koncepció, hogy a műsorvezető megjelenése, ruhája nem változik adásról adásra. Az angoloknál például kilenc évad óta ugyanolyan szürke öltönyben van a műsorvezető. Mindössze annyi történt, hogy eleinte szürke inget viselt hozzá, ma pedig már fehéret. Ördög Nóra szettjének kitalálásakor is az volt a fő szempont, hogy semleges legyen a ruha, és illeszkedjen a műsor látványvilágához” – mondta a TV2 stylistja, Holdampf Linda.

Természetesen ugyanebből a szettből öt darab készült Ördög Nóra számára, és a A Kocka utolsó adásaiban lesz egy kis meglepetés a nézőknek…

Szándékosan változtatott Ördög Nórán a TV2

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top