Sztárok

Görög Zita: “Volt olyan időszak az életemben, amikor sok férfi küldözgetett ajándékokat”

A Trendmánia műsorvezetőjét nem könnyű meghódítani. Ajándékokkal és nagy flörtökkel Görög Zitánál nem lehet elérni semmit A vőlegénye nem is ezekkel próbálkozott.

“Nem lágyulok meg az ajándékoktól. Volt olyan időszak az életemben, amikor sok férfi rajongott körül, küldözgették az ajándékaikat, amelyeket én vissza akartam adni. Anyukám szólt rám, hogy nem illik” – ecsetelte a Borsnak adott interjújában Görög Zita, aki a flörtöléssel is hadilábon áll: “Nem igazan tudok kezdeményezni, de még flörtölni sem. Számomra lealacsonyítja a szerelmet, kifejezetten a szexről szól. A flörttel egy férfi nem tud szexuálisan megmozgatni, nem érdekel. Nálam ez  fordítva működik. Én akkor kívánok meg valakit, ha az illető megmozgatja a lelkemet. Kapcsolatban viszont tudok flörtölni, sőt! Szeretek vele cicázni, húzni-vonni, abszolút nőnek lenni mellette. Ehhez azonban érzelmileg biztonságban kell éreznem magam.”

Zita azt is mondja, hogy párjával együtt hosszú távra terveztek már az első pillanattól kezdve. “Úgy akart belemenni egy szerelembe, hogy megadja a módját, nem sietteti a választottját. Megnyíltunk egymásnak. Éjszakákon át beszélgettünk. Szerencsére nagyon jó a humora.”

Görög Zita:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top