Sztárok

Magyar combot posztolt Beyoncé húga

Érthetetlen, hogy mi lelte Beyoncé húgát, de megtette: combról posztolt fotót, 1250 Ft/kg-ért.

Beyoncé húga, Solange egy olyan Facebook-posztot tett közzé, amit sem a világ, sem rajongói, de még az érintettek sem tudnak hova tenni. A nemrég ultraszexin cangázó Beyoncé húga, Solange Knowles ugyanis temérdek sertéscombról osztott meg egy képet a közösségi oldalán, amin ez a felirat áll: “sertéscomb 1250Ft/kg” ha pedig ez nem lenne elég, akkor a magyar darált húsnak is dobott egy világraszóló PR-t az elmosódó háttérben.

A botrányairól is híres Beyoncé kistestvérének fotója láttán leginkább a “vajon mit üzen a költő?” mondat ismétlődik a fejünkben, a szemünk helyén pedig kérdőjelek villognak. A legcikibb az egészben, hogy nemcsak mi, de még maguk a rajongók és a poszt által megszólított kisváros lakói sem igazán értik, hogy mi lehet a combok értelme. Nekünk csak az a magyarázat ugrik be, hogy Solange úgy érezheti, testvérével együtt őt is bedarálhatta a Beyoncéról és családjáról szóló legújabb botránykönyv körüli cirkusz… Talán… Vagy hogy úgy bánnak testvérével, mintha csak egy darab hús lenne… Egy sertéscomb! #nemvágjuk

Forrás: Facebook Solange

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top