Sztárok

Kim Kardashian új feneket terveztet magának

Még meg sem szülte a második gyerekét Kim Kardashian, de már most a plasztikai műtéteket tervezi.

Az első terhessége alatt Kim Kardashian sokkolta az embereket, és nemcsak a ruháival, de a megjegyzéseivel is. Például a szülése után kijelentette, hogy a nők jobban tennék, ha ebben az időszakban inkább elbújnának a világ elől, úgy két hónapra. “Ennyi idő kell, hogy a testedet visszakapd.”

Kim Kardashian új feneket terveztet magának

Tanácsait ingyen osztogatja, és elképesztő, de ugyanannyian szeretik és követik, mint amennyien ki nem állhatják. Kim Kardashian pedig bármit megtesz, hogy beszéljenek róla. Most azzal állt elő, hogy a szülése után plasztikai sebésszel szabatja át magát: melleit megcsináltatja, hasáról és a combjáról leszívják a zsírt, és a hátsóját újratervezik. Ez utóbbi talán mindennél fontosabb.

Kim Kardashian áldottnak érzi magát, amiért szeret szépítkezni. és büszke a megjelenésére, különösen a fenekére. A második terhessége alatt ismét igyekezett megmutatnia domborulatait Kim Kardashian, aki szerint a természet neki adta a világ legszebb tomporát.

Kim Kardashian új feneket terveztet magának

Az utóbbi hetekben azonban elégedetlen a látvánnyal, ezen szeretné, ha segítene a sebész. Nem lesz ebben semmi újdonság, gyakorlatilag a fenéknagyobbítás már rutineljárásnak számít Kim Kardashiannél, aki az elmúlt tíz évben látványos hátsót kerekített magának, ahogyan az lentebb a galériánkban is látható.

Kim Kardashian új feneket terveztet magának

Kim Kardashian popsievolúcióját galériánkban megnézheted:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top