Sztárok

Magyar bölcsőt kapott ajándékba Katalin hercegnő

Magyar férfi faragta bölcsőt kapott Katalin hercegnő, amit Rostos Árpád a kis Sarolta hercegnőnek szánt.

A restaurátorként dolgozó férfi nem először lepte meg a brit királyi családot, korábban már a kis György hercegnek is készített egy bölcsőt, amit Katalin hercegnő és Vilmos herceg is örömmel fogadott. Mint azt Rostos Árpád korábban elmesélte, álmában jött az ihlet, hogy milyen bölcső illene a már vezetni is tudó György herceghez. Charlotte hercegnő ágyacskája is hasonló, persze sokkal lányosabb lett, mint bátyjáé.

Fotó: sonline.hu
Fotó: sonline.hu

“Látomásomban egy csodálatos bölcső szerepelt, amit mindenképpen el akartam készíteni a kis György hercegnek. Elmentem a mestereimhez, akik segítettek, hogy elkészítsem a különleges bölcsőt. Kedves ismerősöm, Szunai Miklós pedig felvette a kapcsolatot Károly herceg alapítványával. A szervezet képviselője úgy látta, hogy a készülő bölcső méltó a királyi családhoz. Később megkeresett az egyik spanyol lovagrend képviselője, aki felajánlotta, hogy segítenek átadni a királyi családnak az ajándékomat” – mondta korábban a StoryOnline-nak Rostos Árpád.

Charlotte hercegnő kiságya három hónap alatt készült el – írja a Blikk. A bölcsőt november 19-én adták át a Kensington-palotában, Londonban. Az ajándékot Rebecca Deacon, a mindig csinos Katalin hercegnő személyi titkára vette át a magyar küldöttségtől egy rövid ceremónia keretében, amelyen a művész is részt vett. Az indulást megelőző hétvégén a hercegnő ágya áldást is kapott a Szent István-bazilikában.

“Ebbe a bölcsőbe beletettem szívem-lelkem, és úgy érzem, Isten segített hozzá, hogy végül sikerült eljuttatni a kis Charlotte-hoz.”

Fotó: Blikk.hu/Komlós Attila
Fotó: Blikk.hu/Komlós Attila

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top