Sztárok

Tóth Gabit teljesen megváltoztatta szerelme

A vadóc, sokak szerint pasifaló fiatal lány nővé érett, új szerelme teljesen megváltoztatta.

A Story magazin szerint még az énekesnő közelében élők is észrevették, hogy ez a szerelem, ami Tóth Gabi és egykori mentoráltja, Molnár Tibi között alakult ki, teljesen más emberré tette a Sztárban sztár versenyzőjét. Mint azt a magazin írja, Tóth Gabi már kevesebbet jár partikra, fontosabbak lettek számára a meghitt pillanatok, amiket szerelmével tölthet. De nem csupán Tibivel, barátaival is egyre több időt tölt. Fontosak lettek számára a közös főzések vagy egy beszélgetős este jó társaságban.

“Szándékosan nem tárom a nagy nyilvánosság elé a szerelmi életem. Igaz, megosztottam egy képet, ami egyértelművé tette, mi a helyzet velünk, de nem akarom kiteregetni a magánéletem” – szögezte le korábban az énekesnő, aki sosem tartotta magát pasifalónak.

……????❤️????????

tothgabi (@tothgabi) által közzétett fénykép,

“Sokszor festettek rólam hamis képet. Például, hogy vadóc vagyok. Pedig csak egy átlagos lány voltam, aki kereste a szerelmet. Huszonnyolc éves vagyok. Eddig úgy alakult az életem, hogy két-három éves kapcsolataim voltak, féléves szünetekkel. Ettől függetlenül, ami tíz év alatt történt, azt sokszor úgy találták, mintha egyetlen év alatt lett volna ennyi pasim” – mondta Tóth Gabi a Story magazinnak.

????????☺️????????????

tothgabi (@tothgabi) által közzétett fénykép,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top