Sztárok

Egyre kevesebb takarja Rubint Réka testét

Most olyan extra szexi fotót posztolt magáról Rubint Réka, ahol alulöltözötten olvasgat.

Persze férfiak milliói ujjonganak a fehérneműs olvasgatásért, és nők ezrei küzdenek a képek láttán még keményebben a kilók ellen. Rubint Réka, aki a fenekével fogta meg férjét, akár ebben a szettben is hazavárhatta Schobert Norbit, mert mint azt korábban elmondta, a csodás és extra szexi darabokat meg is tarthatta.

“Szerintem egy csodaszép fehérnemű mindig tökéletes választás, hiszen ezzel újra és újra el tudjuk csábítani a párunkat. A fotózáson viselt csodákat meg is tartottam magamnak. Imádtam, ez a kollekció levett a lábamról. Ritkán vállalok fehérneműs fotózást, de ezek annyi­ra finom darabok, hogy szívesen viselem őket kamera előtt is.”

Köszönöm a megtisztelő sorokat❤️…

Szerző: Rubint Réka oldala2015. november 25.

Rubint Réka egyébként a többi fotót is megmutatta, ahol ugyanebben a kollekcióban, csak szexibbnél szexibb darabokban pózol. #wow

A mindig dögös és elképesztően sportos Rubint Réka egy másik színű és fazonú darabot is felpróbált. Nagyon vadítóan állt ez is kidolgozott testén.

Ízelítő a Yamamay Naomi Campbell kollekciòjábòl❤️ Csodás darabok… Exclusive megjelenés❤️

Réka Schobert (@rekarubint) által közzétett fénykép,

Néhány kulisszafotót is megosztott…

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top