Sztárok

Kylie Minogue fehérben – mesés menyasszony lesz

Régóta nem volt olyan boldog Kylie Minogue, mint az elmúlt hónapokban. Párja ugyan 20 évvel fiatalabb, de az esküvőnek ez nem akadálya.

Eljegyzett menyasszony már volt Kylie Minogue, de sosem volt még esküvője. Erre már nagyon készülnek az énekesnő rajongói, és talán nem is kell már olyan sokat várniuk.

Nemrég mesélt először a 27 éves barátjáról Klyie Minogue, akivel egy forgatáson ismerkedtek meg. A köztük lévő húsz év korkülönbség nem gátja a boldogságuknak, és a hírek szerint nagyon jól kiegészítik egymást a hétköznap. Kylie Minogue és Joshua Sasse első közös képein is látszott, milyen hétköznapi egyszerűségben élnek, Minogue smink nélkül sem zavartatta magát.

Az Instagram-oldalán is látszik, hogy Kylie igazán szerelmes hangulatban van:

Sydney #fullmoon …… It's the most beautiful evening!!!!

Kylie Minogue (@kylieminogue) által közzétett fénykép,

Ráadásul az egyik rajongója szerint egyre többször visel fehér ruhát, a legutóbbi darab pedig egyenesen olyan, amilyenben akár az oltár előtt is elképzelhető lenne a sztár.

Kylie Minogue fehérben - mesés menyasszony lesz

A ragyogó mosoly is pontosan illene egy esküvőre.

Kylie Minogue fehérben - mesés menyasszony lesz

A testvérével egy közös partin készült kép, de könnyen elképzelhető lenne egy angol hagyományok szerinti, esküvő előtti vacsorához is Kylie Minogue fehér ruhája.

Kylie Minogue fehérben - mesés menyasszony lesz

Csak ismételni tudom magam. A különleges darab akár az Aphrodité-turné egyik darabja is lehetne.

Kylie Minogue fehérben - mesés menyasszony lesz

Kylie Minogue jelenleg a karácsonyi albumát is promotálja, ami mondjuk szintén egy jó magyarázat lenne arra, miért visel az énekesnő ennyi fehéret. 

Kylie Minogue fehérben - mesés menyasszony lesz

Mindenesetre mi szurkolunk a boldogságának, és szívesen látnánk az oltár előtt az énekesnőt, aki már többször elmesélte, mennyire szívesen lenne feleség és anyuka.

Talán sok más karácsonyi sztárjegyességhez hasonlóan, Kylie ujjára is kerülhet gyűrű a fa alá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top