Sztárok

Kulcsár Edina csomót talált a mellében

Az Aktív műsorvezetője, Kulcsár Edina nagyon megijedt, mikor közel egy hónapja megtapintotta mellében a csomót, azonnal orvoshoz fordult.

Kulcsár Edina nemrég szakított egykori kedvesével, Mátéval, akivel közel hat évig alkottak egy párt. Ez és a rengeteg munka viselhette meg a szépségkirálynőt annyira, hogy teste így jelzett, ideje lenne leállni. Kulcsár Edina nemrég Velencében járt, ahol egy fotózás alkalmával tapintotta ki magán a csomót, amitől érthető módon rettenetesen megijedt.

A Story magazinnak azt is elmesélte, mikor rádöbbent, hogy amit a kezével kitapintott, akár rosszindulatú daganat is lehet, azonnal megbánta, hogy nem járt rendszeresen szűrővizsgálatra. “25 évesen azt hittem, a mammográfia nálam idősebbeknek való, más szűrővizsgálatokat is elhanyagoltam” – vallotta be Edina, aki azért vállalta a nyilvánosság előtt problémáját, hogy felhívja a figyelmet az önvizsgálat és a szűrések fontosságára.

A mai nap több cikk is megjelent rólam, egy egészségügyi problémával kapcsolatban, de senki ne ijedjen meg! ????Az Aktí…

Szerző: Edina Kulcsar2015. november 26.

 

Kulcsár Edina mikor műsorvezető lett, rengeteg negatív kritikát is kapott, de mint azt mindig elmondta, családja ott van mellette minden nehezebb pillanatban, rájuk számíthat. Mikor kitapintotta a csomót, akkor is rájuk gondolt először.

Az a két ember akik a legtöbbet jelentenek számomra, és akikre tudom, hogy bármikor bármilyen helyzetben számíthatok! ????❤️

Szerző: Edina Kulcsar2015. november 24.

“A családomra, az anyukámra és a dédimamámra gondoltam. Az én sorsom beteljesül valahogy, de mi történik velük, ha én már nem leszek? Biztosan tönkreteszi őket az én betegségem. Nem volt több fél percnél, amíg ezek a gondolatok végigpörögtek bennem, de életem legrosszabb fél perce volt.”

Kulcsár Edina az Aktív stábjával is elment orvoshoz, hogy kikérje a véleményét a csomóval kapcsolatban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top