Sztárok

Ben Affleck meztelenül akarja Halle Berryt

Ha Ben Afflecken múlik, akkor hamarosan egy újabb sztárpárnak örülhetünk. A színész ugyanis Halle Berryre hajt, mégpedig egy régi szexjelenet miatt.

Az OK! magazin arról számolt be, hogy Ben Affleck baráti körében rendszeres beszédtéma Halle Berry, mivel a színész odáig van a vonzó színésznőért.

“Ez már történelem, de 2001-ben kezdődött az egész. Akkor Ben látta Halle szexjelenetét a Kardhalban” – mesélte a sztár barátja, aki valószínűleg arra gondolt, amikor Halle Berry levetkőzött. “Pont egy ilyet képzel el Ben, de Halle persze csak neki vetkőzne.”

Ben Affleck meztelenül akarja Halle Berryt

Ben Affleck dadabotránya óta a színész barátai fogadásokat kötnek, hogy mikor sikerül összejönnie a sztárnak Halle Berryvel, aki szintén válófélben van.

A színész azonban nem szedett össze elég bátorságot, és ahelyett, hogy elhívná kávézni Berryt, inkább a következő filmjében akar neki szerepet ajánlani. “Inkább randira kellene hívnia, mint négy hónapig körbeudvarolni egy forgatáson. De Bennek ez a módszere, előbb barátkozni szeret.”

Ben Affleck meztelenül akarja Halle Berryt

Hogy mennyit lehet adni a magazin beszámolójára? Hát annyi talán valószínű, hogy a két színészt egyszer látjuk majd közös filmjelenetben, de ennél többet nem mernénk mondani. Igaz, Ben Affleck és Jennifer Garner válására sem vettünk volna mérget.

Ben Affleck meztelenül akarja Halle Berryt

A régi képeket elnézve viszont biztosan nem kellene nagy köröket futnia Ben Afflecknak az udvarlás elején, hiszen régóta ismeri Halle Berryt, akivel gyakran összefutottak a családi programok során is.

Kattints a galériára a régi képekért:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top