Sztárok

Sarka Kata ebben a cuccban várta haza a férjét

Aranyos és egyszerre szexi fotót posztolt Sarka Kata miután megtudta, hogy férje miért késett otthonról.

Sarka Kata imádja a meglepetéseket, és ezt sosem tagadta, minek is tenné, sokan vagyunk így ezzel. A ténnyel pedig szerencsére függönyt karatézó férje, Hajdú Péter is teljes mértékben tisztában van, ezért Katalin-nap alkalmából – ami ma, szerdán van – egy nappal előbb lepte meg a mindig dögös Sarka Katát, aki annyira örült a rózsacsokornak, hogy pizsamás fotóját azonnal meg is osztotta rajongóival.

“Ilyenkor már mindig így szoktuk várni Petit a gyerekekkel, pizsamában – nevetett Kata. – Nagyon szeretem a meglepetéseket, de erre nem számítottam, hiszen ma, szerdán van a névnapom és arra készültem, hogy ma lep meg. Megelőzött, és nagyon jól esett, mert már épp kezdtem aggódni, hogy miért késik otthonról, aztán hazaállított ezzel a csokorral.”

Én már pizsamában játszottam a gyerekekkel, amikor a Szerelmem meglepett ezzel a csodaszép rózsacsokorral! Imádom, hogy ennyire figyelmes! ❤️????????????????????????????❤️ #nevnap #katalinnap #holnap #nov25

Szerző: Sarka Kata2015. november 24.

Smink nélkül és extra szexi dekoltázsban és fura bakancsban is láttuk már a héten Sarka Katát, éppen ezért talán a férfi rajongóknak is ünnep ez a hét… #dögös

Forgatás Balatonmáriafürdőn ☺️✌????️ Hamarosan ti is láthatjátok az Aktívban! #szallodamegnyito #aktiv #tv2

Szerző: Sarka Kata2015. november 23.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top