Sztárok

Ezzel a videóval hódít Nagy Nikoletta, a Miss Universe Magyarország győztese Amerikában

Már tűkön ülve várjuk a fejleményeket szépségkirálynőinkről, hogy hogyan teljesítenek majd a világversenyeken. Nagy Nikoletta imázsfilmjét pedig már meg is nézheted!

Nagy Nikoletta óriási odafigyeléssel készül és szépül, hiszen december 1-jén Las Vegasba utazik, hogy a Miss Universe 2015 versenyzőivel összemérhesse szépségét. Nem lesz könnyű dolga, hiszen 90 országból éreznek riválisok. A magánéletében is boldog Nagy Nikoletta azonban felhőtlenül forgatta le imázsfilmjét is, amit máris több ezren néztek meg.

Nagy Nikoletta a rövid videóban elmeséli, hogy édesanyjától tanulta meg, mi az, ami igazán fontos az életben. A jótékonyság mellett szívügye az állatvédelem, a Budapesti Corvinus Egyetem 21 éves biomérnökhallgatójának kedvenc időtöltése pedig a sport.

 

Itt pedig a korábban megosztott képeket is meg tudod nézni. Nagy Nikoletta mindent megtett a tökéletes szereplésért, reméljük, hogy a zsűrinek is tetszik majd…

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top