Sztárok

A 90 éves II. Erzsébet királynőt 4 napig ünneplik

Megpróbálják felejthetetlenné tenni II. Erzsébet királynő születésnapját, és az eddig megjelent részletek alapján ez sikerül is.

25 ezer embert várnak arra a négynapos ünnepségsorozatra, amellyel II. Erzsébet királynő születésnapját akarják egyedülállóvá tenni. A helyszín a Windsor kastély, pontosabban a Windsor Home Park és egyelőre annyit lehet tudni, hogy 1500 előadó szórakoztatja majd az összegyűlteket. 

90 éves II. Erzsébet királynőt 4 napig ünneplik

Tegnaptól kaphatók a jegyek az éjszakai mulatságokra, 55 és 165 font közötti áron, legalábbis az első három éjszakára. A negyedik napra már 75 és 195 fontba kerül egy jegy, mivel aznap a királynő is részt vesz a mulatságon, míg a többi napon “csak” a királyi család többi tagja.

90 éves II. Erzsébet királynőt 4 napig ünneplik

Mivel már most hatalmas az érdeklődés, az utolsó napra a fentieken felül még 5000 jegyet adnak majd ki. Az eseményt az ITV élőben is közvetíti, és egyet biztosra ígérnek: hogy a lovas show parádés lesz. II. Erzsébet, aki 89 évesen is lovagol, odavan a paripákért.

90 éves II. Erzsébet királynőt 4 napig ünneplik

A királynő születésnapja április 21-én van, de hivatalosan május 12-15 között ünneplik meg. Simon Brooks-Ward szervező elmondta: “Nagy erőkkel dolgozunk azon, hogy a legegyedibb születésnapi ünnepséget összehozzuk. A mérföldkövet az eddig látott legnagyobb utcabállal is megkoronázzuk, június 12-én, ahová tízezer vendéget várunk és igazi brit hagyományoknak megfelelően ünnepelünk majd. A Királynő, valamint a férje, Fülöp herceg, az unokáik, Vilmos és Harry is jelen lesznek, de a királyi családból még sokan mások is.”

90 éves II. Erzsébet királynőt 4 napig ünneplik

Már most fogadásokat kötnek, hogy II. Erzsébet milyen kalapot, milyen ruhát visel majd, mert központilag is ehhez igazítják majd a születésnap színeit.

Hasonlóan II. Erzsébet máltai látogatásához, Windsorban is igyekeznek majd személyessé tenni az ünnepséget, további részleteket azonban csak később árulnak el.

90 éves II. Erzsébet királynőt 4 napig ünneplik

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top