Sztárok

Heidi Klum egy szál tangában is túlöltözöttnek érzi magát

Egyetlen apró tangát visel a legfrissebb képén Heidi Klum. Ahogy mondta, ő nem jön zavarba attól sem, ha teljesen meztelenül kell sétálnia.

23 éve kezdődött Heidi Klum modellkarrierje,  és ahogy fogalmazott: annyiszor és annyian látták már őt ruha nélkül a kulisszák mögött, öltözéskor vagy fotózáson, hogy a meztelenség neki nem téma.

A legfrissebb képén is élvezte, hogy a saját fehérneműmárkáját reklámozhatja, amihez szerinte elengedhetetlen, hogy megmutassa magát. “Szeretek pimasz lenni” – írta a képhez

Love being cheeky in my @heidiklumintimates

Heidi Klum (@heidiklum) által közzétett fénykép,

Nemrég négy férfi kenegette Heidi Klum testét, de láttuk már merész fürdőruhában, és a Victoria’s Secret divatbemutatókon sem a szolidabb darabokat akarta magának.

“Nálunk otthon sem volt téma a meztelenség, nem szégyellős a családom. A szüleim előtt is bármikor pucérra vetkőzöm, ez nem zavar. Néha még egy bugyiban is túlöltözöttnek érzem magam, a meztelenség sokkal természetesebb.”

Korábbi képeit is megosztott a modell, akit a vörös szőnyeges bevonulásai miatt villantós Heidi Klumnak cikiznek.Ez a fotó Cannes-ban készült, éppen 15 éve. Jól látható, hogy akkor sem zavarta a meztelenség:

Photo Blast from the Past: #Cannes 2000

Heidi Klum (@heidiklum) által közzétett fénykép,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top