Sztárok

Berki Krisztán James Bond lesz, így döntött

Berki Krisztián volt már minden, amivel jól lehet kaszálni, és természetesen mindenhez tehetsége is van… Most a pszichológia után kitalálta, hogy James Bond lesz.

Vannak elképesztő ötletei Berki Krisztiánnak, mint Nati cumiját páncélba zárni és még sorolhatnánk, de a mostani kijelentése még viccesebb, mint eddig bármelyik. A tegnapi FEM3 Café műsorában éppen pszichológus akart lenni, az Édes Életben pedig elmondta, miért lenne ő a tökéletes James Bond.

“Most, hogy itt vagyunk a lőtéren és látom, hogy ez zsigerből jön, tehát én ezzel születtem, ezzel a képességgel, akkor ugye rájövök arra, hogy most kell beszélnem a filmesekkel, mert el kell végre érnem, hogy egy James Bond az ne 180 cm legyen, hanem igenis 190 fölötti legyen, mint a Berki, és ha ezt meg tudom velük értetni, akkor végre én leszek a James Bond.”

Berki Krisztán James Bond lesz, így döntött

Itt pedig Berki Krisztián arról biztosított mindenkit, hogy pszichológus lesz… most erre mit mondjuk? #nehézastatisztika

találkozunk jövőre a szegedi egyetemen ????a berki

Szerző: Krisztian Berki #aberki2015. november 24.

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top