Sztárok

Adele és Lady Gaga dögös testőrön osztozik

Sok a közös a két énekesnőben: Lady Gaga és Adele is rajong Britney Spearsért, tehetséges zenészek, nem követik, hanem diktálják a divatot, és...

Sok a közös a két énekesnőben: Lady Gaga és Adele is rajong Britney Spearsért, tehetséges zenészek, nem követik, hanem diktálják a divatot, és…

????Nothing like a Wednesday night bro-down with the beautiful Adele.

The Countess (@ladygaga) által közzétett fénykép,

…bizony mindkettőjükre ugyanaz a testőr szokott vigyázni. Nyáron még Lady Gagát kísérte a férfi mindenhová, és már akkor feltűnt az énekesnő rajongóinak, milyen jóképű a férfi. Jól is öltözik, és egyszerűen olyan feltűnő jelenség, hogy Lady Gaga még a reptérre is puccparádéba érkezik.

Az sem meglepő, hogy pletykáltak az énekesnő és a testőr románcáról, de Lady Gaga boldog menyasszony, és valószínűtlennek tűnnek a találgatások.

Ha a galériára kattintasz, te is eldöntheted, mennyire izzik köztük a levegő:

Ugyanez Adele esetében fel sem merült, pedig látható a közös képeken, hogy remekül megvan a testőrrel, és tényleg egy hullámhosszon vannak. Ám az énekesnő magánélete tabutéma, ritkán beszél a párjáról vagy a gyerekükről. 

Az utóbbi időben Adele minden eladási rekordot megdöntött, rengeteget turnézik, és a testőr mindenhová elkíséri. A galériára kattintva meg nézheted, milyen jól megvannak egymással:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top