Sztárok

Ada letolt nadrággal vezet műsort

Az RTL Klub műsorvezetője igencsak extravagánsan állt a kamerák elé!

Van olyan, amikor a híradósok is egy rövidnadrágban és zakóban ülnek le műsort vezetni, nem teljes “harci díszben” hiszen úgysem látja őket a kamera teljes egészében, miért érezzék magukat kényelmetlenül, nem igaz? Ada is követte ezt az elvet, és letolt nadrággal állt a kamera elé, mindezt ráadásul meg is mutatta rajongóinak.

Mint azt a rúdtáncot is kipróbált Ada elárulta, a furcsa külső csakis időhiány miatt van, hiszen egy nap többször is át kell öltöznie.

“Hát több oka is van. Mindig rohanok, és így időt spórolok meg, illetve kb. minimum 3-4 alkalommal kell egy nap öltöznöm, és ha nem muszáj, akkor csalok így… Ennyi idővel is hamarabb érek a fiúkért” – magyarázta az egyik kommentelőnek Ada.

Felvétel… és ami a tv-ben nem látszik????????#work #felvetel #shooting #behindthescenes

Szerző: Pintér Adrienn Ada2015. november 24.

A néha szigorú édesanya, Ada egyébként nemrég letette a személyi edző vizsgát is, azóta pedig a műsorvezetés mellett gőzerővel hódol új hobbijának és munkájának is. Nemrég éppen egy cuki babával mutatott be baba-mama tornagyakorlatokat, amitől a kismamák hamar visszanyerik korábbi alakjukat, ráadásul a porontyok is élvezik a játékot.

???? #babamamatorna #workoutwithbaby hétfőn 10 órától a Gilda Max Óbuda Gateben☺

Szerző: Pintér Adrienn Ada2015. november 22.

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top