Sztárok

Rubint Réka a családja miatt sírt

Sokszor, sokfajta helyzetben láthatták már a nézők Rubint Rékát, aki ezúttal Papp Gergőt és feleségét is beengedi az otthonába.

Pimaszúr egy egész napot töltött Rubint Rékával és szerelmes férjével. A korán kelés adott volt, hiszen hajnali ötkor csörgött az óra, és valamikor éjszaka ér véget a nap. Sőt, még arra is jut idő, hogy Réka gyerekkorának helyszínét, Pusztamonostort is felkeressék. A Friderikusszal is összeköltöző Rubint Rékát pedig beengedik egykori családi házukba, melynek évek óta új tulajdonosa van. Rékát annyira meghatják az emlékek, hogy el is sírja magát.

Rubint Réka gyerekkora miatt sírt

“Én nem jártam itt 27 éve… Huh de fura itt lenni” – mondja pityeregve, majd sírásának okát is felfedi. “Minden ami szép, minden ami jó előtör ilyenkor. A szüleim elváltak 33 év után. Szerintem inkább ez szakad fel, hogy itt voltunk egy család” – árulja el Réka, aki a még általa felragasztott matricákat is megtalálja a falon. Hogy milyen gyerekkori emlékekről és egyéb kulisszatitkokról mesél a Rubint Réka, kiderül kedd este az RTLII-n.

Rubint Réka gyerekkora miatt sírt

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top