Sztárok

Eva Longoria 40 éves, és nem fél bikinit venni

A hűvös időben nehéz elképzelni, hogy a világ valamelyik pontján csak fürdőruhában lehet kibírni a meleget. De Eva Longoria egy parányi bikiniben sem fázik.

Azt már tudjuk, hogy Eva Longoria 10 éve ugyanúgy néz ki bikiniben, ezért nem is pazarolunk arra szót, hogy milyen remek formában van a 40 éves színésznő. Inkább csak mutatjuk.

http://gossiproundup.tumblr.com/post/133843996385/eva-longorias-bikini-body-is-totally-flawless

A színésznő kedvenc helye Mexikó, de ahogy mondta, imád utazni. Korábban Magyarországra is ellátogatott Eva Longoria, amit ugyanannyira élvezett, mint mondjuk a cannes-i filmfesztiválos hosszú hétvégéjét. Most pedig Miamiban sütteti a hasát.

http://smoopys-celebs.tumblr.com/post/133828631995/eva-longoria-pink-bikini-on-a-beach-in-miami

Ezúttal a barátnőivel ment pihenni, mivel december 7-én startol az új sorozata, és szeretett volna egy kicsit rákészülni. A show címe Telenovela és nagy sikert jósolnak neki, ennek ellenére a színésznő meglehetősen feszült a bemutató miatt.

“Most végre Eva karrierje és a magánélete is a csúcson van” – mondta a színésznő egyik ismerőse.

Eva Longoria párja, Jose Antonio Baston jól menő üzletember, és a barátok már várják, mikor jelentik be az eljegyzésüket.

http://celebsarmpits.tumblr.com/post/133851584936/eva-longoria-spotted-in-a-pink-bikini-on-a-beach

Belenéztünk a Telenovela bemutatójába, és azt kell mondjam: alig várjuk, hogy magyarul is megjelenjen: 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top