Sztárok

Szegedi Erika is kitálalt Eszenyi Enikőről

Pénteki nyilatkozatában Harkányi Endre azt mondta, nem csak ő járt rosszul, szerinte a szintén Kossuth-díjas kolléganőjének azért kellett távoznia a Vígszínháztól, mert nem vállalt el egy egymondatos szerepet a Rómeó és Júliában...

A Borsnak adott nyilatkozatában Harkányi Endre kitálalt a Vígszínház vezetéséről, elmondta azt is, nem csak neki gyűlt meg a baja a vezetőséggel. A lap megkereste Szegedi Erika nyilatkozatát, amit korábban a Magyar Fórumnak adott a témában. “Egyre erősebb lett bennem a késztetés, hogy búcsút mondjak, mert már túlzottan kiszolgáltatottnak kezdtem érezni magam. Nem szerettek. Elfogyott a levegő körülöttem. Elromlott a hangulat. Hiányoltam a velem való törődést, a hozzám illő szerepeket, a megbecsülést. Szomorú volt megélni azt, ahogyan a kollégáim vergődnek a nagy múltú színház gyönyörűen felújított falai között. Annyira lélekölővé vált az egész, mint egy gyár. Az igazgatónő, Eszenyi Enikő hiába remek színésznő és nagyszerű rendező, számomra elfogadhatatlan módon vezeti a színházat: túl sok feladatot akar elvégezni egyszerre, ami miatt, ha nincs kellő önfegyelme, és elragadja a hisztériás hangulat, ok nélkül bánt meg embereket mások szeme láttára” – idéz a lap az interjúból.

Szegedi Erika is kitálalt Eszenyi Enikőről

Az érem másik oldalát nem ismerhetjük meg, mert Eszenyi Enikő nem nyilatkozik az ügyben. A Vígszínház közleményt adott ki: A Vígszínház tisztelt idős művészének, Harkányi Endrének nyilatkozatát nem kívánjuk kommentálni, sem a sajtóban arról vitát folytatni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top