Sztárok

A Kocka: Ördög Nóra nem bírta ki sírás nélkül

A Kockában nem csak az ügyesség, de az érzelmek is középpontba kerülnek. Ördög Nóra nem is bírta könnyek nélkül az első adást.

A TV2 új játékshow-jának műsorvezetője ugyan csak külső szurkolóként támogathatja a versenyzőket, hiszen az ügyességi és koncentrációs feladatok alatt a játékosok teljesen magukra vannak utalva a kocka belsejében, de a stúdióban uralkodó feszültség a stáb minden tagjára komoly hatással van. Több alkalommal előfordult tehát, hogy  Ördög Nóra a könnyeivel küszködött. “A forgatás előtt nem gondoltam volna én sem, hogy ennyire megérint majd ez a játék. Nem vagyok fából és természetes, hogy elkezdek kötődni a játékosokhoz, drukkolok, szurkolok nekik, hiszen kívülről nem tud az ember segíteni, mindenki magára van utalva a kockában. Éppen ez adja a nehézségét a látszólag egyszerű feladatoknak, és az gyorsan kiderült, hogy pszichikai terhelés alatt mindenki nehezebben teljesít. Főleg akkor, ha egy-két sikertelen próbálkozás után elveszíti az önbizalmát. Esetenként pedig különösen nagy súlya és tétje volt egy-egy feladatnak, életeket változtathat meg a pénznyeremény” – mondta el a Blikknek Ördög Nóra, majd hozzátette: “Senki ne gondolja, hogy végigsírjuk majd az összes adást a játékosokkal, de az biztos, hogy izgalomból és érzelmekből nem lesz hiány.”

A Kocka: Ördög Nóra nem bírta ki sírás nélkül

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top