Sztárok

Fel sem ismered a Konyhafőnök Junior zsűrijét

Nehéz lesz a mai adásban teljes mértékben a versenyzőkre figyelni. A zsűri ugyanis teljesen átváltozott.

Amikor Fördős Zé héliumot szívott, az is emlékezetes pillanata volt a Konyhafőnök Juniornak, de a mai adás még azt is felülmúlja.

A mai napon a vigaszágas versenyzők, vagyis Ádám, Botond, Dominik és Roland lesznek a főszerepben. Na és persze a zsűri, aki mexikói köntösben lép ezúttal a versenyzők elé.

Fel sem ismered a Konyhafőnök Junior zsűrijét

Fördős Zé, Bernáth József és Vajda Pierre sombreróban és poncsóban adja ki az utasításokat a vigaszágas versenyzőknek, akik a mexikói hagyományokhoz híven egy pinatát is elpüffölhetnek.

Fel sem ismered a Konyhafőnök Junior zsűrijét

“Nézzük az első feladat. Nálunk Mexikóban nagy ünnepekor gyerekek nagyon szeretik pinata. Mert tele lenni sok-sok meglepetés. Meg fontos dolog, Ti hívjátok boríték. Ti dolgotok csapkodni pinata erősen, jól összeszedni összes ajándék meg boríték, de nem nézegetni” – ismertette a mexikói Fördős Zé a feladatot, majd a gyerekek mindent meg is tettek, hogy elővarázsolják a borítékokat. Hogy mit rejtettek a borítékok, és végül melyik versenyző jutott tovább a vigaszágon, kiderül a mai adásból.

Fel sem ismered a Konyhafőnök Junior zsűrijét

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top