Sztárok

Tippelj, mennyi idős ma Horváth Éva!

Ma ünnepli a születésnapját Horváth Éva, amiről a rajongói sem feledkeztek meg.

Időtlen szépségnek nevezte Horváth Évát az egyik rajongója, és talán van is benne valami. A modell születésnapja előtti képét elnézve talán nem is tudjuk, hogy mennyi idős lett ma. Segítünk, nem kerek évszámról van szó.

A dolgos vasárnapok :))) Nektek viszont jó pihenést kívánok cipő: Kazar mellény: Pink Fashion

Szerző: Horváth Éva Official2015. november 22.

Vagy itt egy másik, talán ez segít:

Happy weekend!

Szerző: Horváth Éva Official2015. november 21.

Nyáron többször is láthattuk Horváth Évát bikiniben, vagy szexis ruhában, az is felidézhetjük. De ha valaki nem tippelt, akkor már késő, mert mondjuk.

37????Nagyon-nagyon Boldog Születésnapot kívánunk a mi gyönyörű Évánknak!???????????????????? Legyen csodálatos napod, és maradj mindig ilyen fantasztikus csajszi????☺✌@admin #happy #birthday #csodasnap????

Szerző: Horváth Éva Official2015. november 23.

Horváth Éva 37. születésnapjára állították össze ezt a kis képválogatást, alá pedig az egyik lelkes rajongó azt írta, szebb, mint, amikor a koronát megnyerte. “Kár, hogy nem indulhatsz megint, biztosan te nyernél” – hangzott a bók, ami talán nem túlzás, hiszen Horváth Éva smink nélkül, fáradtan is csak jó képet tud posztolni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top